tisdag, juni 21, 2016

Organismen - 100 Dagar 100 Nätter (ft. Daltone)

Det har varit en stadig ström av musik från Ledighetsmaskinen en längre tid nu och i valvet av musik som aldrig tycks sina det minsta kommer nu ännu en singel från Organismen och hans kommande Ol' Dirty Ågren Vol.1 - 100 Dagar 100 Nätter. Första singeln från samma släpp var Finns Det Mer, båda singlar är producerade av duon i The Usual Suspects. Innan dessa så har även Daltone släppt ett par singlar och Yemi albumdebuterade med rosade fullängdaren Neostockholm.

100 Dagar 100 Nätter gästas av Daltone och fortsätter i samma karaktäristiska stil som omfamnat Organismen på senare år. Det är en nyfunnen och ökad hunger som tycks ha kommit i takt med framgångar med egna skivetiketten, Ledighetsmaskinen. Det är med blodad tand som Organismen leder oss in i en ny era av hans karriär där allt från beats, till flow och detaljer i textförfattandet slipats än mer. Kanske är det att den höga nivån på produktionerna som levereras av Severe Beats och Slay Ferizi i The Usual Suspects har taggat till honom, kanske är det att träning ger färdighet, men oavsett är det mer aktuellt än någonsin att hålla ögon och öron riktade mot Organismen.

– Jag kan helt enkelt inte hålla mig, så vi släpper en till låt från Ol' Dirty Ågren Vol.1, meddelar Organismen via Facebook.

Organismen släpper andra singeln, 100 Dagar 100 Nätter, från kommande Ol' Dirty Ågren Vol.1. Låten gästas av Daltone och är producerad av The Usual Suspects. Finns tillgänglig nu via samtliga digitala stream- och köptjänster. Musiken släpps via Ledighetsmaskinen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar