onsdag, juni 01, 2016

Kiaan - Scenario (Video)

Sedan Kiaan släppte singeln Så Länge Vi Äter så har det varit självklart för många av oss som är lite extra förtjusta i trapgenren att det är en ny stjärna som är på gång. Så Länge Vi Äter var en av de mest spelade låtarna i mitt personliga iTunes-bibliotek förra året, och det i konkurrens med låtar som legat i samma bibliotek i flera år. Det bör kanske tilläggas att singeln släpptes på andra plattformar än youtube så sent som i mitten av september 2015. På vägen fram till dagens aktuella release, Scenario, så har Kiaan jobbat på en fullängdare och släppt ur sig väldigt sparsamt med material i processen. Det som kommit är Så Länge Vi Äter (Remix) och Queso (Remix) där Kiaan sliter sönder en von Haartman-instrumental.

Nya singeln från Helsingborgaren Kiaan, eller Kiaan Malek, heter Scenario och handlar kort om vägen till framgång och drömmen om att leva ett liv där finansiella hinder inte är något som existerar. Det finns olika vägar att gå och sällan är någon av dessa fria från avundsjuka från externt håll. Kiaan har ett väldig eget sound i denna trapvågen som fortsatt sköljer över landet och det är ett fruktansvärt energiskt driv i hans flow, kombinerat med melodiska inslag, som utgör grundpelarna i hans skapande. Scenario är ett praktexempel på vad jag menar. Det finns så mycket rå talang och synlig motivation i allt Kiaan gör, att han dessutom är en ödmjuk person går knappt ihop men adderar till intresset för framtiden.

Singeln släpps genom en videorelease. Bakom videon ligger Sohrabi Barre och KB Studio Media Produktion. Om, eller när, låten dyker upp på digitala stream- och köptjänster får vi se, men tillsvidare så kan ni köra Scenario på repeat via den inbäddade videon nedan eller leta in er på youtube ta del av den där. Ett måste för en musikälskare, vilket vi antar att du som läsare av HHNS.se är.

Kiaan släpper nya singeln Scenario. Det görs via en video som är regisserad av Sohrabi Barre för KB Studio Media Produktion. Låten är mixad/mastrad av Adriatik Rossoneri Belisha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar