tisdag, maj 03, 2016

Rahimic - Bigger Picture (Video)

Rahimic har rötterna i Malmö och heter egentligen Sanna Rahimic. Sist vi hörde något från Rahimic så var det på låten Skotten Som Låter, där hon gästade Gonza Blatteskånska tillsammans med Kayler. Den nya singeln är betitlad Bigger Picture och är ett undantag från hennes sedvanliga skapande då det svenska språket är vad som används annars. Bigger Picture behandlar ett trasigt förhållande och berättas ur tre olika perspektiv över en produktion signerad mrc$. Går vi djupare in i listan över krediterade folk så hittar vi Daniel Stengård, även känd som Aggy, Banken eller ÄGI från Trappmusik, på mix/master.

– Jag gör egentligen musik på svenska, men jag råkade skriva en hel låt på engelska och det blev faktiskt bra, säger Sanna i pressreleasen. Vi håller med.

Bigger Picture är en homage, kanske ofrivilligt så, till den gamla hiphop-skolan samtidigt som den berättar en historia som ligger nära hjärtat för många. Vi är nog många som enkelt kan relatera till problematiken som medföljer förhållanden. Rahimic berättar sina erfarenheter ur tre olika perspektiv och gör det riktigt snyggt. Rösten gifter sig fint med instrumentalen och det är rent ut sagt njutbar musik som skapats.

Sanna Rahimic släpper sin nya singel Bigger Picture. Låten är producerad av mrc$ och den tillhörande videon är regisserad av Sanna själv. Bigger Picture finns tillgänglig nu via digitala tjänster.

Lyssna via Spotify
Lyssna via Soundcloud
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar