lördag, maj 21, 2016

Mwuana - Yeah Right (Video)

Förra året släppte Mwuana en superhyllad EP-trilogi och följde upp den med att vinna på Manifestgalan för Årets Hiphop. Mwuana släppte ut låten Tillgångar xoxo för någon vecka sedan, och nu kommer singeln Yeah Right, med nyss nämna Tillgångar xoxo som B-sida, från kommande debutalbum som släpps i höst. En tillhörande musikvideo med 360°-funktion finns också att ta del av.

– Min musik skapas alltid ur ett terapeutiskt syfte. Jag har starka åsikter kring allt, men aldrig att jag ska claima någon rätt att representera en grupp eller tala för någon annan [...] Nya singeln 'Yeah Right' är min mest Disney clean candy pop-låt, det finns något kitschigt med den. Men den handlar om känslan att känna sig värdig det man gör. Att ibland köra på och inte bli caught up in the hype, en uppmuntran att gå sin egen väg, att vara i toppen på sin pyramid och inte fastna i drama, säger Mwuana.

Mwuanas nya singeln Yeah Right är producerad av ett dream team, inget annat kan egentligen påstås, då Jens "Chords" Resch samsas med Moe Sakwanda och Patrik Collén bakom spakar, instrument och trummaskiner. Vad jag personligen en gång kallade för "den mest intressanta nykomlingen på flera år" har vuxit till att bli den mest intressanta artisten vi har i landet. En mer versatil artist i sina kreationer är svårfunnen och med tanke på att det görs med finess och nyskapande anlag så är, utan tvekan, Mwuana en frisk och välbehövlig fläkt i svensk musikindustri.

Mwuana släpper singeln Yeah Right, med Tillgångar xoxo som b-sida, via ART:ERY Music Group. Yeah Right är producerad av Chords, Collén och Moe Sakwanda. Den tillhörande 360°-musikvideon är gjord av Dafvid Skoogh och Alexander Kaj för Kroyal Images.

01. Yeah Right [Prod. Chords, Collén & Moe Sakwanda]
02. Tillgångar xoxo [Prod. Chords & Collén] - se video (extern länk)

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar