onsdag, maj 04, 2016

Leslie Tay - Uh Yeah / S&S

En av landets mest underskattade artister, Leslie Tay, släpper idag sin dubbelsingel Uh Yeah/S&S via Universal Music. Tidigare i har ni hört honom medverka på Jaqes EP, Förbannelsen, som han också exekutivt producerat, men även kunnat skymta honom i bakgrunden för Cherries tokhyllade debutalbum Sherihan, där han bidragit med produktion och agerat låtskrivare. Innan detta, närmare bestämt under 2015, släppte han den grymma EP:n, 12 År, men även mixtapet Skisser & SMS som är en av internets många dolda skatter. Därav ömskrivandet som underskattad.

Uh Yeah/S&S är Leslie Tays första officiella solosläpp för året även om just låten Uh Yeah hade en smygpremiär via Soundcloud för några månader sedan, då den låg uppe i 24h för att sedan plockas ned igen. Uh Yeah är en styrkelåt, ett spår som andas pondus, självförtroende och driv. Det Dizzee Beats-producerade spåret markerar ett hårt avstamp i betongunderlaget för Leslie. Han är bättre än någonsin och mångsidigheten i hans arbete talar för sig själv. S&S, eller Sex & Semester om du vill, är singelns b-spår och är producerat av Durim Kid. Det är en svalare låt trots sitt tema och innehåll, men ändå så självklar. S&S är den typen av R&B som får dig att längta efter en passionerad sommarflört innehållandes långa, varma, kvällar och kyssar med smak av fruktiga drinkar.

Leslie Tay släpper dubbelsingeln Uh Yeah/S&S. Uh Yeah är producerad av Dizzee Beats, medan S&S är producerad av Durim Kid. Musiken ges ut via Universal Music i samarbete med RMH och YouMeh.

01. Uh Yeah [Prod. by Dizzee Beats]
02. S&S [Prod. by Durim Kid]

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store

Foto: Gustav Stegfors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar