söndag, maj 01, 2016

Johan Vuitton & Sen 90 - HOUSE (Video)

Johan Vuitton och Sen 90, tillsammans med ständiga producentkollegan Tegelhunna, är sällan i viloläge. Sen de introducerade sig på scenen så har det gått ständigt framåt, både i individuell utveckling men även i popularitet. Med tunga co-signs i ryggen, från exempelvis Organismen (lyssna på "-All") och stora delar av Random Bastards (lyssna på "Stanley Cup EP"), så är det nästintill omöjligt att se förbi duon på något vis alls.

Sist vi hörde från trion så gästade de på Ivorys mixtape Gäris & Äzi Vol.1 med låten Leif GW Persson och, eftersom ingen tid ska spillas what-so-ever, är det redan dags för nästa singel - HOUSE. Låten är producerad av Tegelhunna och den tillhörande videon står TFJ Produktion för. I sann Johan Vuitton & Sen 90-anda så bjuds det på melodisk trap med traditionsenlig minimalism i referenserna likt; "..de spelar bara house, men nu vi in the building". En av deras tyngsta spår hittills och det är helt klart en fröjd att se duon stadigt utvecklas. HOUSE kommer säkert få en och en annan kiosk att välta.

Johan Vuitton & Sen 90 släpper nya singeln HOUSE med tillhörande video. Låten är producerad av Tegelhunna och videon är regisserad av TFJ Produktion.

Följ på Facebook
Följ på Soundcloud
Följ på Spotify

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar