onsdag, maj 11, 2016

Gonza-Ra & Dalen Beats - Aurora

På liknande sätt som när Random Bastards släppte den gemensamma låten UÅ, så kommer nu även Gonza-Ra, tillsammans med Dalen Beats, släppa låten Aurora i samarbete med T-Post Magazine. Konceptet för T-Post är enkelt men briljant, de trycker sitt magasin på insidan av en t-shirt och skickar hem en tisha i månaden till sina prenumeranter. Månadens tema är Aurora Borealis vilket är ett polarsken, i detta fall norrsken eller northern lights för den internationellt lagda. Vad passar då bättre än att låta en av Norrlands starkast skinande stjärnor i Gonza-Ra få vara en del av releasen, och det tillsammans med producenten Dalen Beats som fortsätter övertyga med sina fantastiska produktioner.

En snabb lektion. Polarsken är ett fenomen som uppstår när laddade partiklar som accelererats till höga energier i jordens magnetosfär kraschar i atmosfären. Sådan acceleration sker bara i vissa områden i magnetosfären, vilket gör att polarskenet huvudsakligen uppträder i ringformade områden runt jordens två magnetiska poler. Aurora Borealis motsvarighet i söder heter Aurora Australis, södersken eller southern lights. Båda är uppkallade efter Aurora, vilket är morgonrodnadens gudinna i den Romerska mytologin. (Källa: Wikipedia)

Gonza-Ra är senast aktuell som gäst på Ivorys hyllade mixtape Gäris & Äzi Vol. 1, på låten Inte Ensam (Remix), men såklart också på ett officiellt släpp i Trojka-Ra, som är en fyraspårig EP tillsammans med trion i TrojkaGonza-Ra har även en EP färdigställd tillsammans med Ivory som väntar på rätt tillfälle att släppas och jobbar på en uppföljare till debutalbumet Lavinfara. Aurora är producerad av Dalen Beats som är en ung och mycket lovande producent från Umeå som är aktuell med EP:n Skilda Öden Vid Skilda Tider tillsammans med Uncle Vernon

Tillsammans med Random Bastards och T-Post Mag släpper idag Gonza-Ra den nya singeln Aurora, vilket är en hyllning till aurora borealis, mer känt som norrsken. Singeln är producerad av Dalen Beats och finns ny tillgänglig via din valfria digitala streamtjänst.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar