torsdag, maj 12, 2016

Fröken B - Slåss För Dig (ft. Meldeah) (Video)

Fröken B har figurerat på den svenska hiphopscenen i över 10 år, dels genom duon Silversystrar, tillsammans med Meldeah, dels med sin solokarriär. För två år sedan släppte Fröken B sin uppskattade EP - Fröken B-Sidor. Vill ni läsa mer om det släppet, klicka här. Förra året kom Silversystrars mixtape Silvertejp som finns att ladda ner via deras hemsida. Läs mer och hitta länkar här.

Efter släppet Fröken B-Sidor så tog Fröken B sig tid att skriva nytt, spela live, bli mamma och jobba på sitt projekt Gör Din Grej, ett projekt med avsikt att inspirera unga att ta plats och göra sin grej. I september kommer det nya släppet, vilket blir en EP som betitlats Hjärta. Första singeln ut är den Meldeah-gästande Slåss För Dig. Låten är producerad av Pjer och den tillhörande videon är regisserad av Nadim Elazzeh, som också är fotografen till bilden överst i inlägget.

– Att bli förälder har förändrat mig i grunden. Att få barn har fått mitt hjärta att explodera. Och att få en dotter har fått mig att se den orättvisa värld hon ska växa upp i så mycket tydligare. Hur kan jag inte skriva om det, frågar sig och berättar Fröken B i sitt pressmail.

Fröken B släpper första singeln, Slåss För Dig, från sin kommande EP, Hjärta. Låten är producerad av Pjer och gästas av Meldeah. Den tillhörande videon är regisserad av Nadim Elazzeh.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store


Mer info?
www.frokenb.se | www.gordingrej.se | www.silversystrar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar