fredag, maj 06, 2016

Cleo - Vi Har Sagt Allt (Video)

Cleo är inte bara en av våra mest älskade och på gränsen till, för allmänheten, kända och folkkära artister för tillfället, Cleo är även en hårt jobbande liveartist, studioartist, tv-programsaktuell, mamma, flickvän och föreläsare. Det är mycket att balansera i en framgångsrik karriär som just nu peakar utan att riktigt visa var, när eller om den kommer dala. Sist vi uppmärksammade henne så var det genom hennes gästspel på Trainspotters album, men självklart har det dykt upp annat sedan dess. Cleo släppte singeln Lika Bra tillsammans med Adam Tensta i februari och nyligen sin tolkning av Nordmans gamla hit Vandraren, den tillsammans med Näääk och den fantastiske Ayla Shatz.

Idag släpper Cleo singeln Vi Har Sagt Allt vilken kommer vara en del av den kommande EP:n som släpps 13/5. Vi Har Sagt Allt berör relationssvårigheter i toner skapade av producenterna i Broke N Tipsy. Det är alltså en välkänd konstellation när det kommer till Cleos musik som kan förväntas, men som allt annat, finns det en naturlig utveckling i både sound och verkshöjd. Det är knappast att överdriva när en påstår att Cleo är på sitt absolut bästa skapandehumör och musiken låter tightare och välgjord på en helt annan nivå för tillfället. Det är en säkrare röst som också blottar mer av de innersta känslorna än förr, iallafall så är vibben att Cleo vågar gräva några nivåer djupare inom sig själv och faktiskt delge lyssnarna med något oerhört verkligt och nära. Absolut, det var inget som saknades innan, bara mer påtagligt med de senaste två singlarna - Lika Bra och Vi Har Sagt Allt.

Cleo släpper den Broke N Tipsy-producerade singeln Vi Har Sagt Allt idag. Musiken ges ut via Random Bastards och den tillhörande videon är regisserad av Isak Lindberg. Låten kommer finnas med på Cleos kommande EP vilken släpps den 13/5.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar