lördag, april 30, 2016

Sunnari Beats & Random Bastards - Re: VAMENAROM?

Originalet till VAMENAROM? tillhörde Erk & Random Bastards album Spelbart som släpptes i oktober 2015. Låten gästades då av Lyckliga Gatan-aktuella Cleo samt Kusten Klick-medlemmen Griljonären. Upphovsmannen till produktionen var Sunnari Beats som nu valt att sammanställa en remix som gästas av tolv olika rappare - Trappadon, Ivory, Beri, Queff och Mächy för att nämna några. Erk deltar självklart också, men han väljer att lägga en vers på något av de kinesiska språken och jag är helt förlorad när det kommer till översättningen. Ni som kan, översätt gärna och maila mig.

Re: VAMENAROM? är producerad av Sunnari Beats som ingår i det kreativa kollektivet Kusten Klick tillsammans med Jakk Who, Kalle Gracias, Griljonären, Mick Jäger och Psykiska Krafter för att nämna några. En annan låt Sunnari Beats ligger bakom är Lugna Mä, den mest framstående singeln från Kusten Klicktape (2014) tillsammans med den Jakk Who-producerade Kallt I Staden, även den fick en remix. I övrigt är det ganska blygsam representation av Sunnari Beats fram till dagens släpp. Re: VAMENAROM? gästas av Ivory, Erk, Beri, Arvid Lundquist, Queff, Griljonären, Indigo, Marke, Östblockarn, Demirel, Mächy & Trappadon.

Random Bastards och producenten Sunnari Beats släpper remixen till VAMENAROM? idag. Tillsammans med tolv olika rappare, bland annat Trappadon, Ivory, Beri, Queff, Erk och Mächy, så ges ett monster på drygt åtta minuter ut. Låten är tillgänglig nu via digitala tjänster.

Köp via iTunes Store


Omslaget är gjort av Waffle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar