torsdag, april 14, 2016

Karma Befometz - Ain't Got Time (Live Video) (ft. Americol)

Karma Befometz kommer presentera sig på allvar fortgående under året men först ut blir en live session tillsammans med Americol där kommande singeln Ain't Got Time framförs. Låten kommer släppas senare i år men finns alltså redan nu som en liveinspelning att bekanta sig med. Karma kommer även gästa Americol på den nästkommande singeln Whatever U Like, som släpps i slutet av april. Karma Befometz, egentligen Nathalie Jönsson, kommer från en brokig uppväxt i Malmöområdet som på omvägar lett henne till dans och framförande. Med fokus inställt på hiphop och rap så är den 27-årige artisten från Kirseberg nu redo att höras.

– Det är väldigt nyskapande, förhoppningsvis ett helt nytt sound. Det är bara början av resan. Sen får vi se hur det går. Känslan är att jag vill kunna påverka människor. Det gör jag genom dansen också, men jag har så mycket att säga och då är det dumt att inte använda sin röst, säger Karma Befometz till Lokaltidningen i Malmö.

Ain't Got Time kommer, som sagt, släppas senare i år - slutet av sommaren/början av hösten - men det hindrar oss inte från att redan nu digga den Bay Area/Hyphy-klingande produktionen där Americol och Karma Befometz ser till att läska lyssnarna inför den officiella releasen. Med tanke på att Karma bara är i startblocken av sin musikaliska karriär så låter det otroligt fett och det märks att där finns talang att bygga på. Att Karma då lärt känna, och fått hjälp av, Americol, som själv släppte EP:n Way Ahead i slutet av förra året, ger än mer förutsättningar att slå sig fram. Hon har en väldigt egen röst, och ganska egen stil också, samt att inte alldeles för många kvinnliga excess i Sverige väljer att rappa på engelska idag, vilket sätter henne i en mycket bra position.

Karma Befometz släpper, tillsammans med Americol, en liveversion av sin kommande singel Ain't Got Time. Låten är producerad av Lowgan Productions och videon är i regi av FreeSpeech Production. Officiella releasen sker till hösten men ni kommer alltså kunna stilla den hunger ni inte visste fanns redan nu. 

Håll utkik efter Whatever U Like med Americol och Karma - släpps 25/4 och kommer finnas tillgänglig här på HHNS.se.

Foto: Anna Fröjd (Lokaltidningen Malmö)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar