onsdag, april 06, 2016

Ivory - Inte En Chans (Video)

Ivory har under förra året tagit stora kliv i sin musikaliska utveckling, säkert mycket pga sitt samarbete med Chris Change och Tony i Level 8, men så klart även naturlig gång. När Ivory och Onda slog sina påsar ihop på Så Vi Lever i november förra året så kändes evolutionen i hela hans karaktär väldigt påtaglig. Ivory har utvecklats från enbart rappare till något mer, något som börjar likna en färdig artist - redo att bryta mark i etablissemanget på riktigt.

På nya videon och låten Inte En Chans tar Ivory hjälp av den nu allt mer renommerade, unga och talangfulla regissören Nikeisha Andersson. Inte En Chans kan med stor träffsäkerhet kallas för det bästa vi hört till dags dato från Ivory, åtminstone är den i topp 3. Chris Changes produktion är medryckande och studsande på ett mycket behagligt sätt och Ivory flyter som han aldrig gjort något annat i sitt liv över det. Det är en djupare produktion över lag och man kan inte riktigt hjälpa att dras med, bara luta sig tillbaka i soffan och hänföras. Ny musik är på gång i form av mixtapet Gäris & Äzi, vilket släpps den 10:e april.

Ivory släpper nya singeln Inte En Chans. Låten är producerad av Chris Change från Level 8 och ges ut via Mokument Media. Videon är regisserad av Nikeisha Andersson.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar