tisdag, april 12, 2016

Cold As Hell - Girls Wanna Have Fun

Cold As Hell är en grupp bestående av svenska producentduon The Usual Suspects, svenska rapparen Lyrical och den amerikanska rapparen Anterluz. Deras självbetitlade sjuspåriga debut-EP släpptes förra året och innehöll bland annat singlarna Top So Loney och Best Served Cold. Sedan dess har EP:n fått marinera och då har The Usual Suspects bland annat passat på att släppa musik tillsammans med Organismen, då de exklusivt producerat hans mixtape Inte En Dag För Sent.

Musikåret 2016 har startat i rasande fart och Cold As Hell verkar inte alls vilja hålla sig utanför det hela. Nya singeln, Girls Wanna Have Fun, är en minst sagt trevlig singel men ska jag vara hundra med er så är den fantastisk. Produktionen är en släpig, södern-inspirerad, medryckande men också bakåtlutad med inslag av västkust-feeling. Svårt att förklara vad jag menar bättre än så. Liksom, det är klassisk bilmusik från södern, men känslan är att vi är placerade i en uppstyrd Impala och kör mot solnedgången i utkanten av Venice Beach, Los Angeles. Det är en låt för alla humör, med mycket feelgood, och Lyrical, tillsammans med Anterluz, förmedlar den känslan på ett vis som nästan bara dem kan - i kombination då. Riktigt elegant musik.

Cold As Hell släpper nya singeln Girls Wanna Have Fun. Låten är producerad av The Usual Suspects, bestående av Severe Beats och Slay Ferizi, och ges ut via NBS Records.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Soundcloud


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar