måndag, mars 21, 2016

Trojka & Gonza-Ra - Trojka-Ra EP (2016)

Trojka, bestående av Martin Zamora, TNA och producenten Steve Knobz, släppte förra året sin debut med EP:n ETTMMD Recordings. Trojka hade även en dubbelsingel som släpptes 2014 som fick stort genomslag, bl.a. på grund av hård marknadsföring (extern länk). Tillsammans med Random Bastards guldgosse, och svensk hiphops mest disciplinerade arbetsmyra, Gonza-Ra så kommer nu ett gemensamt släpp i Trojka-Ra. EP:n gästas av Mabelle och Onda.

Trojka-Ra är inte bara en trio rappare utan i grunden en kärleksaffär mellan trapsoundet, rimstrukturer och flow-variationer. När rapparna byter av varandra och tempot hålls högt på det här viset så hinner det aldrig svalna någonstans och oavsett var du väljer att hoppa in i EP:n så garanteras din nöjdhet. När samarbeten faller ut väl så är det självklart en dygd att kunna ta vara på det och arbeta vidare på. Förra släppet från Trojka, ETT, gästades av Gonza-Ra och genererade också den bästa singeln, Tvivlar På Oss. Även Mabelle gästade och skapade en riktigt slow-burner i låten Mitt Mod, som i backspegeln visar sig vara en riktigt stark låt. Gonza-Ra är ständigt aktuell med något och släppte nyligen en kort EP tillsammans med Erk och Pizzaboyss-duon Johan Vuitton & Sen 90 - Stanley Cup EP. En bättre version av Gonza-Ra hörs på Trojka-Ra EP:n men det betyder inte särskilt mycket eftersom nivån sällan svackar alls.

Gonza-Ra och Trojka släpper idag en gemensam EP med titeln Trojka-Ra via Random Bastards/MMD Recordings. EP:n gästas av Mabelle från BS Fam och Onda från Sthlm Inkasso. Samtliga låtar är producerade av Steve Knobz.

01. Bomberna Faller (ft. Mabelle)
02. Hollywood
03. Smaka Känga (ft. Onda)
04. Vad Tror Ni

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar