söndag, mars 06, 2016

Johan Vuitton, Sen 90, Erk & Gonza-Ra - Stanley Cup EP (2016)

Hur låter det med ett samarbete mellan Random Bastards och Pizzaboyss med Tegelhunna på produktionerna? Det kommer ni bli varse alldeles strax oavsett era initiala tankar.

Efter samarbete tillsammans med Gonza-Ra på singeln Älgstudsarn Pt. 2 (2015) så höll Johan Vuitton & Sen 90 (fd. Görda) kontakten med Random Bastards-medlemmen och bjöd senare ner honom och labelkollegan Erk till en spelning på Storsjöyran förra året. Det hela blev en lyckad spelning som slutade upp i Pizzaboyss studio i Östersund och grunden för Stanley Cup EP:n lades den helgen.

För en hockeyfrälst person som mig själv så är detta guldläge. Mitt intresse för musik kombineras med mitt intresse för hockey och det är en toppad förstafemma som tar initiativet. Johan Vuitton, Sen 90, Gonza-Ra och Erk, tillsammans med producenten Tegelhunna, levererar tre bastunga, snarefyllda och 808-tunga spår med verser som gränsar till osportsligt uppträdande. Men okej, vi behöver inte hänga upp oss för mycket på hockeygrejen eftersom det egentligen bara är titelspåret som går i det temat. Den stora övertygelsen kommer på det enda spåret där alla fem deltar, Unna Mig. En banger bland bangers, så att säga. Har svårt att plocka ut den korta EP:ns MVP men så länge Tegelhunna agerar spelfördelare i projekten så felar det sällan, om någonsin, det är säkert.

Efter två sessions tillsammans så har denna EP:n, Stanley Cup, sammanställts och mer material ligger i gömmorna för framtida övervägande. Det är med andra ord inte vara en omöjlighet att vi får mer av kombinationen Pizzaboyss och Random Bastards i framtiden. Den som lever får se. För er som inte greppat hockeyreferensen med Stanley Cup, ni får helt enkelt konsultera Google - eller läsa wikipedialänken HÄR.

01. Stanley Cup (Erk, Sen 90, Johan Vuitton)
02. Foreign (Gonza-Ra, Sen 90, Johan Vuitton)
03. Unna Mig (Johan Vuitton, Gonza-Ra, Sen 90, Erk)

Artwork är gjord av John Beijer. Alla spår producerade av Tegelhunna, inspelade & mixade av Sen 90 i HHL & mastrade av Christofer Swahn för WNS. Tegelhunna, Johan Vuitton & Sen 90 deltar som representanter för Pizzaboyss medan Erk & Gonza-Ra står för Random Bastards representation.

Johan Vuitton & Sen 90 släpper en 3-spårig EP tillsammans med Erk och Gonza-Ra - Stanley Cup. Samarbetet mellan Pizzaboyss och Random Bastards är exklusivt producerat av Tegelhunna och finns tillgängligt via digitala kanaler just nu. Den cleana artworken är gjord av John Beijer.

Lyssna via TIDAL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar