lördag, mars 19, 2016

Sindri - Nojig (ft. Jaqe)

Av någon outgrundlig anledning har vi varit väldigt snåla med rapporteringen kring Sindri genom åren. Ett snabbt överslag säger att vi enbart nämnt Sindri i två artiklar och det är under all kritik. Sandri har länge varit en del av Malmös hiphopscen och levererat mycket bra material tillsammans med D.T., exempelvis den låt jag tidigare nämnt här - Number One (2011) - med engelsk rap. Ett bevis på hans allsidighet är hans tvåspråkiga rapkunskaper, produktioner och att han även kan addera sång till sin repertoar. Om ni missade hans version av Aleks låt "STHLM", så kan ni se den här.

Nojig heter nya singeln som gästas av Jaqe. På produktionen har Martin René bidragit och temamässigt faller singeln i sin helhet under kärlekskategorin, men utan den traditionella ingången. Det berör snarare otrohet, paranoia och viss svartsjuka, därav titeln. Sindri fungerar riktigt bra över Martins bastunga produktion. Mellan tidigare låtar som Cherrie - Tabanja, Jaqe - Hänger Ut Från Fönstret och Americol - Won't Stop som kan vi lätt påstå att Martin Renés produktioner innehåller mycket djup i basen som ofta konstras med en hård och snabb snare. Samma exempel faller på Cherries låt tillsammans med Linda Pira, Inget Kommer Mellan Oss, för att fortsätta min tankegång. Kombinationen mellan Sindri, Jaqe och Martin är definitivt ett vinnande koncept som många av oss säkert vill ta del av fler gånger.

Sindri släpper nya singeln Nojig som kommer vara en del av en framtida EP som ännu saknar titel och releasedatum. Låten gästas av EP-aktuella Jaqe och är producerad av Martin René. Musiken är släppt via Endlezz Management.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes StoreOmslagsfoto: Teo Cubela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar