måndag, mars 21, 2016

Sabotage - En I Mängden (ft. Dirty D) (Video)

För knappt en månad sedan släppte Sabotage sin EP Boken. Det åttaspåriga projektet är ett av hans bästa, om inte det bästa, hittills och det har också mottagits mycket väl av lyssnare, vänner och artistkollegor. Jag vågar även påstå att den ger Nomad en bra utmaning för bästa släpp ifrån Lund i år. Boken gästas av Promoe, Dirty D, O-Hund och Antonio D samt var exklusivt producerat av lundaduon ByAnyMeans (BAM).

Första låten på EP:n, En I Mängden, fick idag en kompletterande video gjord av Stellan Runge och hans filmteam. I egenskap av att vara ett av de mest personliga spåren (Tittar Tillbaka vinner den kampen) på EP:n så är det också ett av de mest intressanta. Tillsammans med Dirty D har Sabotage skapat en låt som inte riktigt är vad vi är vana att höra från honom, men troligtvis är också det vad som får den att sticka ut och verkligen fånga oss. Den kommer som en blindspot-tackling och bara överrumplar en. Tänkvärt att det är EP:ns introduktionsspår som alltså får sätta färg på efterföljande musiken också - för den som lyssnar i ordning vill säga. Briljant val av förstaspår, nu även med en riktigt snygg och väl genomförd video. Sabotage inger känslan av att vara i sitt livs form på EP:n och det kan ingen ta ifrån honom. Ingen.

Sabotage släpper video till låten En I Mängden från hans nyligen släppta Boken EP. Låten gästas av Dirty D och är producerad av ByAnyMeans. Regi är av Stellan Runge tillsammans med sitt crew, dvs. Richard Göetze (b-foto), Jacob Koppel (passare) och Henrik Jensen (flygfoto).

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store

Se även video för Mitt Långa Hår (extern länk), och för Tittar Tillbaka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar