fredag, mars 18, 2016

Kåce - Den Gröna Färgen EP (2016)

Rapper kC, eller Kåce i detta fallet, släpper andra delen i sin färgserie - Den Gröna Färgen. Första delen släpptes förra året och producerades då exklusivt av Davr. Det var den blå delen för övrigt. Denna gången tar Kåce hjälp av producenterna Nag Champa, Jukebeats och, till bonusspåret, Mackin' Beats. Igår kunde ni ta del av vår recension av EP:n så därför tänker vi inte hålla oss särskilt långrandiga i detta inlägg. Jag bjuder kort och gott på ett utdrag från Ragnar Hanssons recension, som ni sedan kan läsa i sin helhet här.

– Han berättar hur gjord han är för rappen och hur glad han blir när han får göra det han verkligen älskar i livet. Ett skönt avslut på den här trevliga EP:n, men speltiden kunde varit något längre. Hela EP:n är i det stora hela väldigt laidback och Kåce visar än en gång att han är en väldigt underskattad rappare, inte minst om man har den förra EP:n Den Blå Färgen i bakhuvudet när man reflekterar över det hela, skriver Ragnar Hansson i sin recension för HHNS.se.

Idag släpper Kåce den andra delen i sin EP-serie med färgtema - Den Gröna Färgen. Musiken är producerad av Nag Champa, Jukebeats och Mackin' Beats. EP:n ges ut via Random Bastards.

01. Inge Big (Iallafall)  [Prod. by Nag Champa]
02. Växlar Upp  [Prod. by Jukebeats]
03. Ramlar  [Prod. by Jukebeats]
04. Min Possé  [Prod. by Nag Champa]
05. One Inna Million  [Prod. by Jukebeats]
06. Extra Grönt: Skapad  [Prod. by Mackin Beats]
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar