fredag, mars 18, 2016

Ayla Shatz & Konstantin - Paper

För drygt två veckor sedan skrev vi om Ayla Shatz samarbete med producenten Nibla med låten Solitude. Det var en minst sagt vacker låt där Ayla verkligen gör det bästa av produktionen hon blir erbjuden. Detta verkar vara något som vi bör vänja oss vid. Nästa singel ut är Paper, tillsammans med producenten och deejayn Konstantin Zandelin, och den följer i samma fotspår. Men innan vi går in mer på den kan vi också passa på att tipsa om hennes medverkan på Promoes senaste album, Fult Folk, där hon gästar på två spår. Läs mer om det här.

"I can't believe we're still fighting, thought we were better than that, 
it's like we're lost, we keep denying..."

Paper släpptes på digitala streamtjänster för en vecka sedan och har snabbt nått höga streamsiffror på exempelvis Spotify. På sju dagar har singeln, i skrivande stund, redan nått 43,000 spelningar. Konstantin har producerat en elektronisk pianoballad för Ayla Shatz att sätta sin prägel på och återigen blir lyssnaren trollbunden av en ljuv stämma och, trots allvaret i låten, så känns det luftigt och lätt att ta in. Det är så mycket mer än bara en låt. Ayla pratar för de goda i världen och hon gör det fantastiskt bra över Konstantins skiftande produktion. Stora trummor samsas med piano, synthljud och snygga effekter.

"Mother earth is crying, and I cry with her"

Paper är första singeln från Konstantins kommande EP som ännu saknar ett releasedatum. Musiken är släppt via Move Me Music/Warner Music Sweden och om jag förstått det rätt så kommer det fortsätta släppas mer singlar med Ayla Shatz detta året. Håll utkik på HHNS.se framöver, vi kommer göra så gott vi kan för att inte missa något.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar