torsdag, februari 11, 2016

Yemi - Kall (Video)

På absolut bästa sätt följer Yemi upp förra årets två stora singlar i Filer och Fenix. Nya singeln heter Kall och är en egenproducerad, framtidsdoftande, elegant och öppen historia. Att Yemi egentligen är större än Sverige råder inga tvivel om, frågan är bara om, eller rättare sagt när, hans musik kommer nå samma känsla och innehåll i de engelska spåren. Detta är magiskt bra.

Kall är Yemis första singel för året och Ledighetsmaskinen står i vanlig ordning bakom släppet. Ur deras katakomber har det redan kastats ut en handfull singlar och ett mixtape med Organismen har annonserats. Gissningsvis kommer starten av 2016 domineras av LMSK på samma vis som RMH tog sista kvartalet förra året och hade lekstuga med. Videon till Kall är regisserad av Natan Gullström, som även gjort video till ovan nämnda Filer och Fenix, denna gång med hjälp bakom kameran av Henrik Jensen. Även videon är något att anmärka på. En upplevelse i sig. Kanske luras vi av allt ljus, allt det vita som då och då bryts av, men varför bry sig? Det är förbannat bra gjort från start till slut.

Yemi släpper nya singeln Kall. Den tillhörande videon är regisserad och filmad av Natan Gullström tillsammans med Henrik Jensen. Kall är producerad av Yemi själv och ges ut av Ledighetsmaskinen.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar