onsdag, februari 24, 2016

Sen 90 - Safe

Som duo har Johan Vuitton & Görda gjort sig ett namn under drygt två års tid varit högst delaktiga i den omåttligt populära trapvågen som fortsatt sköljer över svensk hiphop. Efter samarbete med etablerade artister som Organismen, Gonza-Ra, Erk och den talangfulla trapproducenten Tegelhunna så har duon nu nått en punkt där det ynglar av sig i soloprojekt. Johan "Johan Vuitton" Loxell var först ut med en Jumpman-remix i början av januari i år, men nu debuterar även Sebastian "Görda" Mellergård med en solosingel och under nytt artistnamn - Sen 90.

Singeln Safe är alltså först ut från Sen 90. Den egenproducerade låten går lite åt samma håll som duon tidigare gjort sig kända för. Största skillnaden är nog att det är mer dominerat av sång och mindre snaretrummor än det karaktäristiska Tegelhunna-soundet. Oavsett är det som vanligt intressant att se vart Pizzaboyss tar det hela. Sen 90 utlovar mer musik inom snar framtid och det är vi säkerligen många som ser fram emot.

Sen 90 släpper sin första solosingel Safe via Pizzaboyss och deras Soundcloud. Låten är egenhändigt producerad och konceptuellt sammanställt tillsammans med John Beijer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar