söndag, februari 28, 2016

Sabotage - Boken EP (2016)

Idag släpper Henrik "Sabotage" Paulsson sin ByAnyMeans-producerade EP Boken. Om det är Sabotages mest personliga alster hittills kan jag låta vara osagt, men faktum kvarstår att han stundtals släpper in oss väldigt nära och skapar således ett starkt band mellan lyssnare och artist. Tillsammans med Wake Up Records och grupperna 046 och Djungeln har Sabotage under längre tid gett oss musik, alltid med klara budskap och substans. Den delen av hans skapande tummas det fortfarande inte på.

Boken är titeln på Sabotages nya EP och är stundom en väldigt personlig och öppen EP där lyssnaren tas med på en resa från uppväxten fram till nutid. Speciellt i låten Tittar Tillbaka som var en singel inför EP-releasen och som släpptes med en tillhörande musikvideo, skriver Ragnar Hansson i vår recension som publicerades igår.

Sabotage släpper EP:n Boken tillsammans med producentduon ByAnyMeans. Över det åtta spår långa projektet samsas han med gästerna Antonio D, Promoe, Dirty D och O-Hund. EP:n finns tillgänglig nu via de sedvanliga digitala tjänsterna.

01. En I Mängden (ft. Dirty D)
02. Sekten (ft. Promoe)
03. Mitt Långa Hår
04. Tittar Tillbaka
05. Raka Rör
06. Karma Dyker Upp (ft. O-Hund)
07. Vi Vet
08. Ojojoj (ft. Antonio D)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar