onsdag, februari 10, 2016

Osten af - Sprääängs (ft. KDP & Progress Evolution) (Video)

Osten af är en rappare från Västerås som hållit på sedan slutet av 90-talet och ständigt varit en med driv att gå sin egen väg. För ett par år sedan släppte han videon till Farväl Örebro vilket är Sveriges första officiella musikvideo på teckenspråk. Med vardagsnära texter och totalärlighet är Osten af troligtvis en av de svenska rappare som flest i landet kan personifiera sig med.

Nya singeln, Sprääängs, gästas av KDP och Progress Evolution och bär produktion av King Al. Låten är något av en känga till den nya generationen av rappare som inte upplevs särskilt tacksamma för tidigare generationer som lagt grunden för hiphopens framfart. I refrängen scratchas det in ett par slagord av Mixmastermange för att ytterligare förtydliga att "real mc's and dj's are minority", med ord ifrån Guru. Detta är så boombap det kan bli. Hur tungt som helst. Videon är regisserad och klippt av Johan Nyström.

Västeråsrapparen Osten af släpper ny singel och video, Sprääängs, tillsammans med KDP och Progress Evolution. Låten är producerad av King Al och videon är regisserad av Johan Nyström.

Lyssna via Spotify


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar