söndag, februari 07, 2016

Meta Four - Wayne Gretzky

I slutet av 2015 släppte Meta Four sin första singel på mycket länge i Kalashnikov. Det var även första singeln från hans kommande debutalbum - Missförstå Mig Rätt. Det albumet väntas släppas den 4:e april och finns redan nu att förhandsbeställa i fysiskt exemplar (CD) via mail till info@metafourhiphop.com. Andra singeln släpptes nyligen och går under titeln Wayne Gretzky. Även denna gången är det Rocky "R.K.O." Mutto som producerat.

För er som lyckas missa Wayne Gretzky-referensen så bygger den på hans tröjnummer, resterande litar jag på att ni kan reda ut själv. Oavsett är det en mörk produktion som bygger upp andra singeln, första för året, från Meta Four. Det är en hård ton som för fram en hel del referenser och metaforer, vilket är kul att följa med i, och allt i enlighet med hur vi som lyssnat på Meta Four förr är vana vid att höra honom.

Wayne Gretzky är andra singeln från kommande albumet Missförstå Mig Rätt. Låten är producerad av Rocky Mutto och mixad av Genc Vela. Releasedatum för Meta Fours debutalbum är 4:e april.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes StoreMer info?
Hemsida | Facebook | Twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar