lördag, februari 20, 2016

FUCKIT - Ingen Stad För En Drömmare (ft. Anna Lisa Hellqvist)

Johan Alander, Lawan Hassan och producenten Daniel Gyllander har tillsammans skapat gruppen FUCKIT. Efter att ha släppt singeln Back Min Bram, en grimedoftande singel, så fortsätter gruppen nu släppa musik - denna gången är det titelspåret till den kommande EP:n, Ingen Stad För En Drömmare. Det är en ärlig avskedslåt till hemstaden Östersund, som gästas med vacker sång på refrängen av Anna Lisa Hellqvist.

FUCKIT handlar om att säga upp sig från jobbet och gå all in på drömmen, till vilket pris som helst. Hälsan har tagit lite stryk under tiden men resultatet är värt varje sekund av kaoset. Om ni lyssnar hör ni att vi inte skämtar längre, det här är blodigt allvar för oss. Vi är hungrigare än nånsin, både med musiken och bokstavligt talat. Vi ska göra det här på riktigt nu, vad det än kostar. I juni packar vi en bil och flyttar tillbaka till Stockholm, säger Johan Alander i pressreleasen om gruppen och vad som väntas kan.

Ingen Stad För En Drömmare EP släpps den 25:e februari och redan nu finns det två smakprov ute för den nyfikne. Back Min Bram finner ni på er föredragna streamtjänst, eller för köp via iTunes Store, medan det senaste smakprovet, titelspåret som gästas av Anna Lisa Hellqvist, återfinns exklusivt via Soundcloud för tillfället. När EP:n är släppt så utlovar FUCKIT en ny EP varje 25:e i fyra månader framöver.

FUCKIT, bestående av Johan Alander, Lawan Hassan och Daniel Gyllander, släpper nya låten Ingen Stad För En Drömmare - titelspåret för deras kommande EP. Musiken ges ut självständigt med distribution av Spinnup.

Lyssna via Soundcloud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar