torsdag, januari 14, 2016

Ole Doff släpper ’Brukade’ via HHNS.se på lördag!

Ole Doff, tidigare känd som Olsepp, är en rappare från stadsdelen Majorna i Göteborg som gör musik med en egen identitet. Låtarna innehåller ofta djupa ärliga texter där allvar och mörker kan blandas med humor och ljus. Han har skrivit låtar och spelat in musik sedan över 10 år tillbaka men större delen av hans arbete har aldrig blivit släppt till allmänheten.

– “Jag älskar att skriva låtar och göra musik och det är allt det har handlat om innan”.

På lördag, den 16:e januari, släpps Brukade, ett nytt projekt från Ole Doff som vi på HHNS.se har fått äran att ge en plattform för spridning till er lyssnare. Ni kan vänta er att bli kastade mellan ljus och mörker i hög hastighet och få slängar av både glädjefyllda intryck och dess raka motsats över ett väl genomarbetat projekt. I december släppte Ole Doff singeln Upp Och Ner med en tillhörande video. Låten är inspelad på en instrumental tillhörande Just Chillin' från Gramatiks Street Bangers Vol. 1 och videon är inspelad och redigerad av Ole Doff själv med hjälp av Andreas Berg. Den kan ni ta del av längre ner.

På lördag släpps inte bara mixtapet utan det erbjuds även en releasefest för er som befinner er i Göteborg. Jazzhuset är platsen och klubben Love Tip! står för kalaset. Förutom Ole Doff ser ni även Axxion Pack Sound, Rudeboi Soundsystem, Infinity Sound och Rough Lynx Sound på scen. Länk till evenemanget hittar ni HÄR.

Alltså, tune in på lördag. Ole Doff. Brukade. 8 spår. Här!Mer info:
Facebook | Instagram | Soundcloud

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar