torsdag, januari 14, 2016

Kåce - Hör Upp! (Pay Attention Remix)

I september förra året släppte Kåce den första delen i sin EP-serie vars röda tråd är färger (pun intended!). Då var det Den Blå Färgen som kom och den gästades av Tungal Ika, Mofeta och Erk och producerades av Random Bastards producent Davr. Nästa i ordningen, Den Gröna Färgen, förväntas släppas i februari och kommer produceras av Nag Champa och Jukebeats. Även den kommer släppas genom Random Bastards.

I väntan på det projektet så tog Kåce, även känd som Rapper kC, lite tid av för att lite mer lekfullt och avslappnat släppa en version, Hör Upp, på instrumentålen till Dilated Peoples låt Pay Attention. Kåce fungerar väldigt bra i de flesta format. En av landets, i det tysta, hårdast jobbande MC och det märks i varje singel, version, på varje EP, album eller mixtape. Låten Hör Upp är mixad av Andreas Njut och det snygga omslaget är signerat av Petter Samuelsson. Lyssna nedan!

– "Till alla Dilated Peoples fans. Till alla som sitter och håller på sin konst. Till alla som är fast i babylons kedjor. Till er!", säger Kåce själv om låten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar