måndag, januari 11, 2016

Erk - VAMENAROM? (ft. Griljonären & Cleo) (Video)

Under senare delen av förra året kom ett efterlängtat albumsläpp från Erk i och med Spelbart fick sin release. Året innan kom det två EP:s tillsammans med Imchibeat och det är ändå bara en bråkdel av vad Random Bastards kollektivt pushat ut under senaste åren. Vi har gått in på detta flertalet gånger tidigare så vill ni läsa mer om det, gör det bäst här. Gonza-Ra har redan utlovat ett fett 2016 via sina sociala medier så även framtiden ser ljus ut för Norrlands mest kreativa skivbolag och kollektiv.

"I år ska vi tillsammans skriva en jävla massa historia. Jag representerar glesbygden, byarna, orterna, vi underdogs som vissa kallar det. Tillsammans kan vi fortsätta vinkla strålkastarna mer mot de mindre ställen som ofta faller bort när många tänker på Svea. I år ska jag inte bara sätta Norrland på kartan. Jag ska ta Norrland å flytta in där det serveras bubbel." 
- Gonza-Ra (Källa: Instagram)

Den Sunnari Beats-producerade låten VAMENAROM? var en del av Spelbart och enligt många också en av de mer framstående. Erk assisteras av Cleo på en vers och Griljonären på refrängen men det är svårt att frångå hur tung denna instrumental är. Den guidar rapparna snyggt genom låten, det är trots allt två starka verser, och ligger säkert till stor grund för Erik Svetoft som nu gett låten en animerad musikvideo att skåda.

Erk släpper musikvideo till albumspåren VAMENROM?. Singeln gästas av EP-aktuella Griljonären och Cleo. Sunnari Beats står för produktionen medan Erik Svetoft står för regi och animation. Spelbart finns ute för stream och köp nu.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store
Köp via Random Bastards Store

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar