söndag, januari 03, 2016

Emblem - Tårarna Rinner (ft. Marianne Da Cruz) (Video)

Emblem är bara några veckor ifrån att släppa en EP och öppnar därför året med nytt material. Tårarna Rinner blev en av årets första singlar och den kommer vara en del av Organiska Rytmer, Emblems första soloprojekt sedan Absolut Hiphop-mixtapet som släpptes 2011. Tårarna Rinner gästas av Marianne Da Cruz och är producerad av Don Carlsson.

Senaste åren har duon Pap & Emblem mer och mer dragits mot att komplettera deras gemensamma släpp, senast Utrotningshotad (2015) med solomaterial. Medan Pap ställt in sig på svensk dancehall under pseudonymen Papi Pul så har Emblem fortsatt på beprövat territorium och släppt singlar som Gränden, Måste Komma Bort och senast Alla Vet. Samtliga av dessa tre tidigare singlar var också med på Menas Music Presenterar Vol.1 - ett samlingsalbum/mixtape från deras skivbolag. Med målet inställt på kommande projektet Organiska Rytmer så kommer Tårarna Rinner som ett gott tecken av vad som väntas kan. Det är en förödande berättelse om hans faders bortgång i cancerns namn, som sedan även drabbade hans mor. Låten ackompanjeras av vacker sång, signerad Marianne Da Cruz, och en tillhörande video som är regisserad av Niz.

Emblem startar året med singeln Tårarna Rinner från hans kommande EP Organiska Rytmer. Låten gästas av Marianne Da Cruz, är producerad av Don Carlsson och videon är regisserad av Niz. Organiska Rytmer släpps i februari via Menas Music.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store
Mer info:
Facebook | Spotify | Twitter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar