onsdag, december 16, 2015

VAZ - Sunshine (Kodi Remix)

Systraduon VAZ, bestående av Jenny och Cecilia, kom lite från ingenstans 2012 men gjorde snabbt sig ett namn på festivalscener och klubbar, mycket på grund av sin debutsingel Miss Frost som på kort tid letade sig upp på digitala försäljningssidor och nådde också utmärkelsen "Årets sommarhit" av nu vilande nöjesbloggen PSL. I egenskap av att vara lite allt i allo gällande sin egen musik, de är producenter, låtskrivare och artister, så har också processen med debutalbumet hållit på sedan dess men med två singlar släppta i år så verkar det närma sig - äntligen. Första singeln var Walk For Me och senaste var Sunshine. Den sista har fått en #remixweek där fem olika remixer har presenterats över en veckas tid och den vi väljer att fokusera på är Kodis remix.

Kodi heter egentligen Elias Klenell och har tidigare uppmärksammats här på HHNS.se för sin remix på Fanacys låt Share Our Blood. Det är en producent som gärna experimenterar i sina produktioner och låter inte sig låsas innanför förutbestämda ramar. Den inställningen har också gett vägar in till olika projekt och ljudmässiga utsvävningar där den senaste i raden av officiella släpp varit en remix på just VAZ låt Sunshine. När remixen beskrivs med egna ord så låter det; "En studsig, rolig och hård remix med mjuka kanter", vilket är något vi alla säkert är villiga att hålla med om. Det är en värmedrivande klubblåt med blandade intryck i det instrumentella innehållet. Det är snabba ryck mellan lugn och stök, vilket gillas så klart.

Sunshine är VAZ andra officiella singel för i år och är släppt via Spinnup. Singeln har fått fem remixer, varav producenten Kodi har gjort den senaste, som allihop släppts via deras Soundcloud. Samtliga producenter som ligger bakom remixerna är Kretsen, Kissey, Dante, Echo Carrier och senast Kodi, som tidigare nämnt.

Originalet:
Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes StoreÖvriga remixer hittar ni HÄR. De går även att lyssna på via TIDAL, eller köpa via iTunes Store på denna länken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar