måndag, december 21, 2015

Muddy Fatique - Soul Spectacular #MuddyMondays

Soul Spectacular, ett spår som ursprungligen hade sin release förra måndagen, bidrar till denna måndagens #MuddyMondays. Malmökollektivet Muddy Fatique har under ett par veckor på senhösten släppt ny musik, eller en musikvideo, via deras kanaler och det under kampanjen #MuddyMondays. Skulle ni fortfarande råka vara omedvetna om Muddy-klicken så består den av Rocc Spotz, Chukk Rukkuz, K Sluggah, RuzBeatz, The C.I.T.Y. och Maylay Sparks. Ni som följer vad vi rapporterar kring i detta nätmagasinet har knappast kunnat undgå detta. Vi hatar måndagar, men älskar #MuddyMondays - både som koncept och stämningshöjare.

Soul Spectacular är ett spår av Muddy Fatique där Rocc Spotz och The C.I.T.Y. rappar medan K Sluggah står för den själfulla produktionen. Låten i sig berör vänner och familj till artisterna som gått bort och lämnat efter sig en massa tankar och funderingar till deras nära. Definitivt en av de bästa släppen i serien tillsammans med Bullshit, för det galet smutsiga soundet, och senaste DJ Connect-producerade låten BoutThatLife. K Sluggahs vers på So Official är något att nämna också.

I och med den senaste installationen, alltså Soul Spectacular, har vi fått totalt åtta släpp. Det har tidigare bjudits på sex spår och en video. Kvarstår är en nionde och sista #MuddyMondays vilken blir summan av hela kampanjen innan den avslutas för i år.

Läs om tidigare släpp via denna länken.
Lyssna på en spellista med släppen via denna länken.

MUDDY IZ DA SKWAD!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar