onsdag, december 30, 2015

Meta Four - Kalashnikov (Video)

Det var inte bara första singeln på över ett år utan det var även första singeln från Meta Four och hans kommande album, Missförstå Mig Rätt, som kom i slutet av förra månaden. Singeln  Kalashnikov dök med andra ord ned lite oväntat men fyllde likväl ett tomrum vi inte riktigt visste vi hade. Gissningsvis är det rummet som eftersöker mer rapmusik ifrån Göteborg, vilken allt som oftast kommer och går i omgångar, men kan också vara att det kommer från just Meta Four. Handen på hjärtat så uppskattar jag denna typen av låtar, som allt annat i måttliga mängder, och Meta Four i stort. Han är något av en kameleont med flowen.

Det kommande albumet, Missförstå Mig Rätt, kommer släppas i april nästa år. För er som gläds lite extra av fysiska skivor så låter Meta Four meddela att sådana redan nu kan förhandsbeställas genom ett mail till honom. Första singeln är som sagt Kalashnikov och nu har den Rocky "R.K.O." Mutto-producerade låten fått en musikvideo att komplettera det ljudmässiga med visuellt media. Videon är regisserad av Martin Hansen för Maluha Media.

Kalashnikov är första singeln från det kommande debutalbumet Missförstå Mig Rätt av Meta Four. Låten är producerad av Rocky "R.K.O." Mutto och den tillhörande videon är regisserad av Martin Hansen för Maluha Media.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store

"Meta Four har varit med och startat konceptet #Göteborgsmånad i samarbete med State Crown Music Group och Ladron Recordings - i kampanjens första runda har alltså ”Kalashnikov” ingått och mer info kring #Göteborgsmånad kommer komma framöver!", skriver Meta Four i sitt pressmeddelande. Vi ser fram emot att få höra mer om detta framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar