tisdag, december 22, 2015

Bilal - Ärlig

När musik når dig på ett sätt där du kan sätta dig in i allt som sägs, varje stavelse talar till dig - beatet genererar livligt bakgrundsmaterial för din fantasi - så har du alla element för ett bra släpp. Ponera då att allt som sägs görs med känsla och inlevelse på en sådan grad att det blir filmiskt. Det blir som att läsa en nervkittlande thriller som får fiktion att kännas som det är på riktigt, mitt i ditt vardagsrum. Någonstans i dessa trakter levererar Bilal sin senaste singel, Ärlig, som är producerad av Admir Beats.

Bilal släppte tidigare i år På Ingång via digitala kanaler och, även om vi inte uppmärksammade releasen (missade, inte pga lättja), så har det lyssnats på flitigt och det är ett väl genomfört släpp, fyllt med vardagsrealism och versioner på ett antal välkända spår. Bland annat så innehöll På Ingång den singeln som snurrat en hel del på P3 Osignat nyligen. Jag tänker på Wiz Khalifa-versionen som heter När Vi Ses Igen. Sammanfattat, ett projekt som är väl värt ditt öra.

Ärlig är senaste singeln från Bilal, vars fullständiga namn är Bilal Razek. Göteborgaren släppte tillsammans med producenten Admir Beats sin nya singel i fredags. Musiken släpps självständigt och finns att ta del av via diverse digitala tjänster. För att hålla bättre koll på kommande släpp så följer ni självklart Bilal på sociala medier, men även oss så klart. Länkar följer längre ner.

Lyssna via Spotify
Lyssna via TIDAL
Lyssna via Apple Music
Köp via iTunes Store
Mer info?
Facebook | Spotify | YouTube | HHNS.se på Twitter eller Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar