tisdag, juni 02, 2015

Rikard "Skizz" Bizzi - Rök (ft. Marre)

Skizz och Marre i Stockholmssyndromet har sedan länge valt en, för svensk hiphop sett, smal väg att gå då deras musik skiljer sig väldigt från större delen av dess kompetativa motsvarigheter. Klart finns det likheter att dra mellan andra akter men varför ska man egentligen göra det? Vem vinner på det? Ingen. Rikard "Skizz" Bizzi visar här återigen varför han är en fantastisk producent, en av Sveriges främsta till och med, och Marre backar upp det hela med en snygg vers som bara med sin närvaro skänker de rätta Syndrometvibbarna som vi vill ha.

När det varit lite tystare kring Marre på senare tid så har Skizz varit desto mer aktiv. Under 2014 släppte Skizz två album, två EP:s, video och gästverser, bland annat på Mashup Internationals låt Ut Och In. Allt av hög standard. Har jag förstått de sociala medierna (att Timbuktu röjde titeln på twitter) rätt så kommer Skizz släppa nytt album i höst igen med titeln IV Legenden Om Urban. För allt jag vet så kan detta, singeln Rök, vara första låt från detta projekt. Jag tänker dock låta det vara osagt tills vidare. Låten finns tillgänglig sen igår via utvalda digitala tjänster.

Lyssna via Spotify
Köp via Traxsource
Köp via iTunes Store (Ej tillgängligt för tillfället)

Rikard "Skizz" Bizzi släpper nya låten Rök tillsammans med Stockholmssyndromet-kollegan Marre. Musiken släpps via Deep Space 69 och är en försmak till det kommande albumet IV Legenden Om Urban som väntas nå ut till lyssnarna i höst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar