tisdag, april 14, 2015

Rebstar - Get No Better (ft. Vivi)

Rebstar släppte i fredags sin nya singel från den kommande skivan Girls Like Nicole, ett släpp som börjar närma sig sin release. Låten heter Get No Better och är producerad av Madison och gästad av Vivi, båda är hans labelmates på etiketten Today Is Vintage.

Det som kännetecknar en som Rebstar är hans artisteri i musiken. Den är utan ramar och följer inte den utstakade mallen. För den okunnige skulle det kunna kategoriseras som radiomusik, eller snarare populärmusik, men egentligen är det mycket bredare och djupare än så. Det är musik som inte känns påtvingad, eller framtvingad, och den utstrålar skapandeglädje oavsett om det är en låt i dur eller moll. Det är den typen av musik vi alla lever för eftersom den har lång brinntid, nästan snudd på tidlöshet. Där ligger Rebstars storhet. Han är inte din typiske rappare, han är en artist.

Rebstar släpper sin nya singel Get No Better som gästas av Today Is Vintage-kollegan Vivi. Låten är producerad av Madison och kommer vara en del av den kommande skivan Girls Like Nicole. Se till att lyssna via Spotify snarast. Enjoy!

Lyssna via Spotify
Köp via iTunes Store (Ej tillgängligt för tillfället)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar