torsdag, april 02, 2015

BIM - Ventilerar (Video)

I fortsatt väntan på att BIM ska släppa lite nyare alster så fortsätter också hans vårstädning av äldre material som samlat damm bland alla ettor och nollor i hörnorna av hans diverse lagringsmedia. Få saker känns mer lyckat just nu eftersom vi sist bjöds på en riktigt bra låt med skön vår/sommar-vibb i Vår Skit, och nu en mer öppen och nära låt, med tillhörande video, i Ventilerar

Denna sista kan jag aldrig förstå varför den inte släppts tidigare, har 2-3 år på nacken, men sen är jag inte någon marknadsstrateg eller PR-wizard heller. Jag känner inte BIM personligen heller för den delen. Ibland känns väl inte musiken helt rätt i tiden och allt har väl sin anledning, gissningsvis. En låt kan säkert må bra av att lagras en tid för att man ska få rätt distans till slutprodukten och vad som sägs i den. Fler borde jobba efter den modellen helt ärligt. Jag är glad att den slutligen nådde oss och fick se att den faktiskt uppskattas. Den är tung!

Ventilerar är BIM's andra låt från den pågående utstädningen av äldre material. Spåret är producerat av Fox (KaosVerket) och videon är gjord av Trinity Yard Productions. Musiken finns även tillgänglig via BIM's soundcloud. Den hittar ni HÄR. Videon är lika gammal som låten, ska tilläggas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar