onsdag, mars 11, 2015

Rosh - Svart Diamant (Video)

Det har förvisso snart gått en vecka sedan Rosh och Hemmalaget släppte videon till titelspåret från hennes debut-EP, Svart Diamant, men det betyder inte att den gått obemärkt förbi. Absolut inte, snarare tvärtom. Jag imponeras verkligen av denna unga rappare, som inte gått i fällan att börja rappa om att rappa, vilket många andra gör på sina debuter. Hon går rakt ut med personliga texter och det på Mack Beats snygga, avskalade, beats. Det motsägelsefulla i den meningen är att just spåret Svart Diamant inte är särskilt avskalat, men det djupa och personliga finns. Det var ingen lögn.

Svart Diamant är första singeln från EP:n med samma titel. Rosh tar hjälp av Vaz och gör en inspirationsdoftande, kraftfull och samtidigt smått självutlämnande låt över en snygg produktion av Mack Beats. Videon är gjord av Måns Nyman och producerad av Frida Pettersson. Musiken är släppt via Hemmalaget/Sony Music.

Lyssna via Spotify
Köp via iTunes StoreUtöver detta så kommer Rosh under våren även vara aktuell med Sverigeturnén "Ikväll Är Vi Kungar" tillsammans med Ison & FilleLilla Namo, Blen och Petter. Bakom spakarna finns inga mindre än DJ Sleepy och DJ Taro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar