söndag, mars 15, 2015

Oddisee - That's Love

Oddisee, Oddisee... Var ska jag ens börja? En man fylld med överraskningar så som honom är svårt att hitta. Att The Good Fight ska nå våra öron detta året var ingen överraskning dock, det har han gått ut med länge. Han har delat med sig om den nyheten tidigare, även att vi skulle få chansen att ännu en gång få höra hans underbara texter på den. Utöver det, så kommer han att ge ut en instrumentell skiva detta året, som jag inte kan hålla mig ifrån att längta efter. Redan. Hur skivorna kommer att låta? Det vet vi inte än. Det är alltid en överraskning.

Det som kom som en överraskning denna veckan var singeln. That's Love. Samt datumet för när vi äntligen ska kunna springa till diverse skivbutiker och köpa ett exemplar av CD'n och ett exemplar utav vinylen med det underbara omslaget på. 5/5. Omslaget var också en överraskning. Är det något den mannen kan, så är det allting, att göra allt - inte bara låtarna och albumet som så klart är det viktigaste så otroligt bra och perfekt - utan allting omkring är liksom perfekt också. Allting. En man som inspirerar en så som Oddisee, det är även det, svårt att hitta.

Skivan kommer i handeln den femte maj och det går redan nu att förhandsboka den så du tryggt och säkert har den i ditt digitala musikbibliotek på dagen. Innan dess så måste du ta in denna fantastiska, lite 70-tals-inspirerade jazz/soul-låten rakt in i din trumhinna. Där har vi en hook värd att minnas dessutom, glöm allting annat. That's love!

Förhandsboka The Good Fight här.
Köp CD och VINYL via Mello Music Group här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar