onsdag, mars 04, 2015

Johan Vuitton & Görda - En Vecka Sen (Video)

Återigen är det dags för en av Sveriges bästa trap-akter att släppa nytt. Mot slutet av Mars, närmare bestämt den 24:e, kommer Johan Vuitton & Görda släppa sitt uppföljande projekt till förra årets STÄNDUT. Då kommer Minus Minus nå oss, via Spotify och Datpiff, och det är dags att rulla ut första singeln nu. En Vecka Sen är en Tegelhunna-producerad låt som även fått en tillhörande video. Videon är gjord av Måns Hegevall tillsammans med Tim Forsström-Jacobsson och Tobias Hising.

En Vecka Sen är första singeln från Johan Vuitton & Gördas kommande projekt Minus Minus. Den tillhörande videon ger ett perfekt, och riktigt snyggt, avstamp i uppbyggnaden till nya skivan och i vanlig ordning är det Tegelhunna som sätter tonerna. Trap görs av en hel del i landet men, med sina melodiska och "cleana" flows, så är Johan Vuitton & Görda en av de mest intressanta i dagsläget. Musiken är släppt via PizzaBoyss.

Lyssna via SpotifyKolla även in senaste videon till Älgstudsarn, som även var den sista och avslutande delen från STÄNDUT. Den ser ni HÄR. Annars gör ni rätt i att följa Pizzaboyss på facebook eller via nedanstående länkar. Fast Food Friends!

Instagram - Johan Vuitton / Instagram - Görda / Soundcloud / Hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar