fredag, februari 20, 2015

Lorentz - Robyn Fenty (Video)

När Lorentz släppte loss sitt album Kärlekslåtar förra året, ett album som för övrigt tog plats på vår årslista, så var det ett smärre helvete (ursäkta franskan) att hitta en favoritlåt. Det enda som var säkert var att Robyn Fenty i stort sett alltid nämndes i toppen och det var inte mer än rätt att den fick en video lagom till Rihannas födelsedag, för er som inte vet redan, så är Robyn Fenty hennes riktiga namn. Till videon tar dessutom Lorentz hjälp av Kosovare Asslani, Sveriges näst bästa fotbollsspelare i en Paris Saint Germain-tröja och en av Kristianstads stora stoltheter. Fantastiskt, som vanligt.

Robyn Fenty är tredje videon från kritikerrosade albumet Kärlekslåtar, som släpptes i juni förra året. Videon är gjord av produktionsbolaget Slutet Är Nära tillsammans med regissören Jonas Eriksson.

Att just denna låten fick en video ger mig dessutom anledning att ytterligare en gång citera en personlig favorit i Camila Astorga Diaz, som skrev så här om skivan, men med just denna låten i åtanke; "Han rappar om att inte ha några bra svar och att han kan sakta ner om det går för fort. Ibland är det enklaste det som slår omkull en hårdast". Njut.

Lyssna via Spotify
Köp via iTunes Store

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar