lördag, juli 14, 2012

FRCTN STORE NYSTARTAR MED UTFÖRSÄLJNING

"FRÅN OCH MED IDAG BÖRJAR VÅR UTFÖRSÄLJNING – ALLT SKA BORT!

Det är helt sant – vi omstrukturerar ordentligt och vill börja från början – Gör om, gör rätt helt enkelt! Detta innebär för er, våra älskade kunder, vänner och familj att från och med idag kan ni fynda loss med 30-70% rabatt på ALLA varor, både online och i butik! OBS att butiken på Skanstorget 3 har öppet från och med måndag 16e Juli- tills dess är det www.frctnstore.com som gäller!

Och oroa er inte – förändring är en bra sak.

Det låter som en klyscha, men det är sant. FRCTN Store är mitt i en stor förändring; som många av er vet skall Ante vidare på nya äventyr och detta innebär en stor förändring i bolaget på fler än ett sätt. Bakom scenerna måste saker åtgärdas och förnyas och vi väljer då att göra det ordentligt på alla nivåer; DOCK vill vi förtydliga något – FRCTN Store kommer inte försvinna. Vi är inte på väg bort, tvärtom känner vi oss starka och positiva inför framtiden!

Däremot så handlar det om att vi nu skall göra om, vi skall förändras – och som vanligt när det kommer till oss så gör vi allt eller inget; därav denna utförsäljning!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar